Ciorba cu carnati afumati - Retete Culinare

Ciorba cu carnati afumati


Iti trebuie:

  • 400 g carnaciori afumati
  • 1 os de vita
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 cepe
  • 1 legatura tarhon
  • 2 linguri orez
  • 200 g smantana lichida
  • 1 ou
  • 1 lingurita faina
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine osul de vita si il pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Spumezi ori de care ori este nevoie pana inlaturi spuma definitiv.
  3. Intre timp cureti legumele, le speli si le toci marunt.
  4. Dupa ce osul a fiert si a dat aroma supei, pui legumele tocate marunt.
  5. Cand sunt fierte adaugi si orezul pe care l-ai ales cu atentie, l-ai spalat in mai multe ape si l-ai fiert separat.
  6. Rumenesti carnatii pe toate partile si ii adaugi si pe ei in ciorba.
  7. Amesteci faina cu 4-5 linguri de supa calda, oul batut bine si smantana si dregi ciorba cu acest amestec.
  8. Adaugi si tarhonul maruntit si mai lasi sa dea in cateva clocote.
  9. Pofta buna!

Ciorba cu carnati afumati




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu carnati afumati "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu carnati afumati - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.