Friptura de coaste - Retete Culinare

Friptura de coaste


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de porc
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 3 linguri mustar
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • piper
  • 3 catei de usturoi
Pentru sos iti trebuie:
  • 300 g smantana
  • 5 catei usturoi pisati
  • 1 praf de sare
  • 1 lingura patrunjel verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Speli bine bucata de carne, o sarezi, ii faci un buzunar si o lasi putin la rece.
  2. Intre timp, pregatesti o marinata din mustar, bulion, ulei, usturoi pisat, boia si piper.
  3. Ungi carnea foarte bine cu aceasta marinata, avand grija sa adaugi marinata si in buzunarul facut.
  4. Pui carnea intr-o punga sau o folie alimentara si lasi cateva ore.
  5. Scoti carnea din punga si o asezi intr-o tava cu ulei si putina apa.
  6. Acoperi cu folie de aluminiu si dai carnea la cuptor cam 2 ore, pana aproape se desprinde carnea de pe os, avand grija ca din cand in cand sa o stropesti cu sosul din tava.
  7. Pofta buna!

Friptura de coaste


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de coaste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura de coaste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.