Tocanita de vita cu ciuperci - Retete Culinare

Tocanita de vita cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 700 g pulpa de vita
  • 400 g ciuperci
  • 3 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 100 g masline fara samburi
  • 400 g rosii in bulion
  • 3 ardei grasi
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita boia de ardei
  • sare
  • supa de vita
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pulpa de vita, o tai in bucati potrivite si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare, avand grija sa inlaturi spuma.
  2. Dupa o ora, inlaturi zeama rezultata si pui din nou carnea la fiert in apa calda.
  3. Separat, intr-o cratita adanca, calesti in uleiul incins ceapa si ardeiul taiat julien.
  4. Lasi pana se inmoaie, adaugi usturoiul taiat felii, ciupercile maruntite, maslinele, putina supa in care a fiert limba si mai lasi 15 minute pe foc.
  5. Adaugi bucatile de carne si le pui in cratita cu legume si masline.
  6. Adaugi rosiile in bulion (daca sunt intregi, le toci) si, daca mai este necesar, supa de la fierberea limbii.
  7. Mai lasi 5 minute, condimentezi cu boia, busuioc si sare dupa gust.
  8. Pofta buna!

Tocanita de vita cu ciuperci


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de vita cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de vita cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.