Friptura de cotlet cu legume - Retete Culinare

Friptura de cotlet cu legume


Iti trebuie:
  • 4 felii de cotlet de porc
  • 2 cepe
  • 4 rosii
  • 4 ardei rosii
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita scortisoara
  • 5 linguri ulei
  • 200 ml vin alb
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine cotletele de porc , le tamponezi cu un servet de bucatarie si le condimentezi cu sare si piper.
  2. Le lasi la rece cateva minute.
  3. Intre timp, ungi o tava cu ulei, cureti si speli ceapa si apoi o tai in rondele in tava, iar peste rondelele de ceapa asezi cotletele.
  4. Peste acestea pui felii de ardei si rosii decojite.
  5. Pisezi usturoiul si il adaugi peste carne, de asemenea cimbrul si scortisoara.
  6. Coci in cuptorul incins 45 de minute, dupa care adaugi vinul si mai tii la cuptor 15 minute la foc mic.
  7. Poti servi cotletul cu garnitura de cartofi sau legume.
  8. Pofta buna!

Friptura de cotlet cu legume


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de cotlet cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura de cotlet cu legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.