Prajitura cu nuca si crema de cacao - Retete Culinare

Prajitura cu nuca si crema de cacao


Pentru foi iti trebuie:
  • 9 albusuri de ou
  • 400 g nuca macinata
  • 250 g zahar
  • 5 linguri pesmet de biscuiti
Pentru crema iti trebuie:
  • 3 linguri cacao
  • 7 galbenusuri
  • 300 g zahar
  • 3 linguri lapte
  • 2 pachete de margarina pentru prajituri
  • 4 plicuri zahar vanilat

Pregatesti asa:

  1. Pentru foi, bati albusurile spuma tare, apoi adaugi zaharul si celelalte ingrediente pe rand.
  2. Formezi 3 foi pe care le coci pe dosul tavii.
  3. Pentru crema, amesteci cacaua cu galbenusurile, zaharul si laptele si bati pe baie de abur pana se intareste.
  4. Pui crema la racit si adaugi untul frecat spuma cu zaharul vanilat.
  5. Pui foaie, crema, foaie, crema iar deasupra ultima foaie si decorezi prajitura dupa preferinte.
  6. Pentru a se inmuia mai repede prajitura, asezi deasupra o hartie de copt si o tava mai grea.
  7. Pofta buna!

Prajitura cu nuca si crema de cacao

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu nuca si crema de cacao "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Prajitura cu nuca si crema de cacao - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.