Pui cu sos de smantana - Retete Culinare

Pui cu sos de smantana


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de pui ( pulpe de pui sau piept de pui )
  • 4-5 cepe
  • 3 morcovi
  • 400 ml smantana lcihida
  • sare
  • 4-5 linguri faina
  • 1 capatana usturoi
  • piper
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de pui si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Elimini spuma ori de care ori se formeaza
  3. Intr-o alta tigaie pui uleiul la incins, adaugi ceapa taiata fideluta si putina sare.
  4. Morcovul dat pe razatoare il pui peste ceapa (care intre timp a devenit sticloasa).
  5. Dupa ce s-a calit si morcovul, pui bucatelele de carne si apa.
  6. Smantana amestecata cu faina o subtiezi cu supa de pui si o adaugi cand carnea este fiarta, avand grija sa iei tigaia de pe foc cand faci aceasta operatiune.
  7. Dupa ce se amesteca bine, mai pui la fiert cam 5 minute.
  8. Pofta buna!

Pui cu sos de smantana


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui cu sos de smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui cu sos de smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.