Pogacele cu cascaval - Retete Culinare

Pogacele cu cascaval


Iti trebuie:
  • 400 g faina
  • 1 lingurita bicarbonat
  • sare
  • piper
  • 150 g cascaval
  • 100 ml smantana
  • 200 g piure de dovleac
  • 125 g margarina
  • 1 ou mare
Pregatesti asa:
  1. Miezul de dovleac in asezi intr-o tava pe care ai intins o foaie de copt si o lasi la cuptor pana cand se inmoaie bine.
  2. Amesteci faina cu bicarbonatul, sarea, piperul si cascavalul ras.
  3. Apoi adaugi smantana, margarina moale si piureul de dovleac amestecat cu 1 ou.
  4. Framanti bine compozitia, invelesti aluatul in folie si il pui la frigider timp de 2 ore.
  5. Aluatul il intinzi pe o planseta intr-o foaie de m2 cm grosime, o crestezi cu un cutit ascutit si tai  rondelele mici cu un paharel.
  6. Ungi deasupra rondelele cu apa rece sau cu un ou batut.
  7. Le asezi intr-o tava pe care o dai la cuptorul preincalzit pentru 20-25 de minute.
  8. Daca aluatul e prea subtire si se lipeste de maini mai adaugi faina.
  9. Pofta buna!

Pogacele cu cascaval

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pogacele cu cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pogacele cu cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.