Bors de pui - Retete Culinare

Bors de pui


Iti trebuie:
  • 6 ciocanele de pui
  • 600 ml bors
  • 200 g paste fainoase
  • 1 ou
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 2 ardei grasi
  • 1 ardei iute
  • 5 linguri smantana
  • condimente cu gust de legume
  • 2 cepe
Pregatesti asa:
  1. Speli bine ciocanelele de pui si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare si impreuna cu condimentul cu gust de legume.
  2. Cureti morcovii, ii speli bine si ii toci in cubulete mici.
  3. Cureti pastarnacul, il speli bine si il dai pe razatoarea fina.
  4. Ardeiul gras il cureti si il tai in bucati.
  5. Cureti cepele, le speli bine si le toci marunt.
  6. Pui toate legumele peste carne si lasi sa fiarba 30 de minute.
  7. Pui borsul pe care l-ai fiert separat intr-un alt vas.
  8. Adaugi pastele fainoase si mai lasi sa fiarba inca 10 minute.
  9. In acest timp spargi oul, il bati putin si-l adaugi in ciorba.
  10. Ardeii iuti ii tai marunt si ii pui in oala.
  11. Cand este gata, dregi ciorba cu smantana astfel: amesteci smantana cu 3-4 linguri de ciorba calda, iar apoi torni acest amestec in ciorba.
  12. Pofta buna!

Bors de pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.