Pandispan cu budinca de vanilie si fructe - Retete Culinare

Pandispan cu budinca de vanilie si fructe


Pentru blat iti trebuie:
  • 7 oua
  • 7 linguri zahar
  • 1/4 cana ulei
  • 7 linguri faina
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 lingurita amoniac stins cu zeama de lamaie
  • 70 g miez de nuca macinat
Pentru crema iti trebuie:
  • 2 budinci de vanilie
  • 650 ml lapte
  • 7-8 linguri zahar
Pentru decor iti trebuie:
  • fructe
Pregatesti asa:
  1. Separi albusurile de galbenusuri pentru fiecare ou si te asiguri ca sunt proaspete.
  2. Din albusuri bati o spuma tare impreuna cu un praf de sare si cele 7 linguri de zahar.
  3. Freci galbenusurile cu uleiul pana obtii o consistenta de maioneza si o adaugi peste albusurile batute.
  4. Adaugi esenta, amoniacul stins cu suc de lamaie si faina adaugata in ploaie.
  5. Amesteci usor cu telul, de jos in sus pana la omogenizare perfecta.
  6. Ungi tava cu putin ulei, apoi torni compozitia si presari deasupra, pe toata suprafata, miezul de nuca.
  7. Dai la cuptor la foc potrivit, circa 35-40 de minute.
  8. Pregatesti budinca conform instructiunilor de pe plic si o torni fierbinte peste blatul de pandispan.
  9. Lasi sa se raceasca putin, apoi o tai cu un cutit bine ascutit si o decorezi cu feliute subtiri de fructe.
  10. Pofta buna!

Pandispan cu budinca de vanilie si fructe


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu budinca de vanilie si fructe "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pandispan cu budinca de vanilie si fructe - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.