Papanasi simpli - Retete Culinare

Papanasi simpli


Iti trebuie:

  • 600 g faina
  • 450 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 4 pliculete zahar vanilat
  • 5 linguri zahar
  • 50 g drojdie
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 150 ml lapte
  • sare
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Faci o maia subtire din drojdia desfacuta in 3 linguri de lapte caldut, o lingurita faina si o lingura de zahar.
  2. Lasi maiaua la loc caldut pana cand  isi dubleaza volumul.
  3. Cand maiaua si-a dublat volumul, framanti cu faina amestecata cu branza, sare, zaharul pudra si cel vanilat, ouale si coaja de lamaie.
  4. Daca aluatul este prea moale, adaugi faina, iar daca este prea consistent mai adaugi lapte.
  5. Lasi la dospit circa 1 ora.
  6. Intinzi o foaie, din care, cu o forma, tai rondele.
  7. Lasi rondelele sa creasca si le prajesti in ulei incins.
  8. Le servesti calde, pudrate cu zahar.
  9. Pofta buna!

Papanasi simpli

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Papanasi simpli "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Papanasi simpli - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.