Mancarica de pastai - Retete Culinare

Mancarica de pastai


Iti trebuie:
  • 700 g fasole galbena
  • 2 morcovi
  • 3 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 200 ml bulion
  • sare
  • piper
  • 5 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • patrunjel verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli bine cepele, le toci marunt si le pui la calit.
  2. Adaugi si usturoiul tocat marunt si restul legumelor curatate, spalate si tocate cubulete si lasi sa se caleasca.
  3. Speli bine pastaile si le adaugi si pe ele peste legumele calite.
  4. Adaugi bulionul si apa astfel incat sa le acopere in totalitate.
  5. Condimentezi si lasi totul la fiert pana scade apa si ramane un sos mai consistent (circa 35 de minute).
  6. La sfarsit, presari patrunjel tocat.
  7. Pofta buna!

Mancarica de pastai

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de pastai "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica de pastai - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.