Chiftele de pui cu legume - Retete Culinare

Chiftele de pui cu legume


Iti trebuie:
  • 700 g piept de pui tocat
  • 4 felii de paine
  • 3 morcovi
  • 2 oua mari
  • 6 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 cana lapte
  • 200 g pesmet
  • 100 g seminte de susan
  • ulei
Pentru sos iti trebuie:
  • 400 g iaurt grecesc
  • 2 castraveti verzi
  • 4 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita chimen
  • 1 castravete murat
  • cateva fire de marar
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Pui feliile de paine la inmuiat in lapte, iar dupa ce aceasta se inmoaie, o scurgi si o dai prin masina de tocat carne.
  2. Cureti morcovii, ii speli si ii dai pe razatoare.
  3. Procedezi la fel cu ceapa.
  4. Amesteci intr-un bol carnea tocata cu painea data prin masina de tocat, cu ceapa si cu morcovii, adaugi cele 2 oua, usturoiul pisat, sarea si piperul dupa gust si amesteci compozitia foarte bine.
  5. Formezi chiftelute rotunde, pe unele le dai prin pesmet, altele le dai prin susan, dupa preferinta si le prajesti in uleiul bine incins.
  6. Servesti chiftelutele calde, alaturi de sosul cu iaurt.
  7. Pentru sos, amesteci iaurtul cu usturoiul pisat, sarea si piperul.
  8. Castravetii verzi ii cureti de coaja, ii razi, iar cel murat il toci marunt.
  9. Adaugi chimenul, mararul tocat si amesteci bine.
  10. Pofta buna!

Chiftele de pui cu legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftele de pui cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftele de pui cu legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.