Supa crema de spanac - Retete Culinare

Supa crema de spanac


Iti trebuie:
  • 800 g spanac
  • 80 g unt
  • 150 ml lapte
  • 2 cepe
  • 50 g faina
  • 1 ou mare
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le spalati bine, le tocati marunt si le puneti la calit in unt bine incins.
  2. Adaugi faina si stingi cu putina apa calda.
  3. Lasi pe foc circa 10 minute.
  4. Speli bine fiecare frunza de spanac si pui spanacul la oparit in apa cu un praf de sare.
  5. Treci sosul format prin sita, adaugi spanacul oparit si tocat marunt si 2,5 l apa fierbinte.
  6. Mai fierbi spanacul circa 15 minute.
  7. Iei 3 linguri de supa calda, o amesteci cu ou batut si lapte si cu acest amestec dregi supa de spanac.
  8. Pofta buna!

Supa crema de spanac


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa crema de spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa crema de spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.