Gogosi vanilati - Retete Culinare

Gogosi vanilati


Iti trebuie:
  • 800 g faina
  • 1 ou
  • 200 g zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • un praf de sare
  • lapte cat cuprinde
  • 5-6 linguri ulei
  • ulei pentru prajit
  • 1 esenta de vanilie
  • zahar pudra pentru ornat
Pregatesti asa:
  1. Cerni faina pe o planseta, faci o adancitura in mijloc si adaugi drojdia dizolvata in putina apa calda si o lingurita de zahar, oul, zaharul, un praf de sare, lapte si framanti pana cand obtii un aluat consistent ca pentru gogosi si omogen.
  2. Adaugi uleiul si esenta de vanilie si continui sa framanti pana cand obtii un aluat elastic.
  3. Pui compozitia la crescut pana cand acesta va trece peste vas.
  4. Dupa ce a crescut, intinzi din acest aluat doua foi si tai cercuri cu o cana sau cu un pahar.
  5. Intr-o cratita, pui cam 400 ml de ulei la incins, in care coci gogosile.
  6. Scoti gogosite pe servetele absorbante si le pudrezi cu zahar praf.
  7. Pofta buna!

Gogosi vanilati


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gogosi vanilati "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gogosi vanilati - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.