Ciorbita de curcan - Retete Culinare

Ciorbita de curcan


Iti trebuie:
  • 700 g piept de curcan
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 4 cartofi
  • 2 linguri untura
  • 3 ardei grasi
  • 150 g orez
  • 2 cepe
  • 6 buchete conopida
  • 2 linguri concentrat gaina
  • sare
  • piper
  • sare de lamaie
  • smantana
  • 1 galbenus
Pregatesti asa:
  1. Cureti morcovii, ii speli bine si ii tai cubulete mici.
  2. Procedezi la fel si cu radacina de patrunjel.
  3. Cureti cepele, le speli bine si le toci marunt.
  4. Intr-o oala mai inalta de ciorba pui la incins cele 2 linguri de untura si calesti cepele, morcovii si radacina de patrunjel.
  5. Dupa ce s-au calit, adaugi apa si, cand aceasta fierbe, adaugi carnea, taiata cubulete.
  6. Cand carnea este aproape fiarta, adaugi cartofii taiati cubulete si cele 2 linguri de concentrat de legume.
  7. Tai 2 ardei marunt si ii adaugi in oala de ciorba.
  8. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust.
  9. Fierbi separat buchetelele de conopida, pentru ca altfel, toata ciorba va avea gust de conopida.
  10. Tai apoi conopida in bucati mai mici si le pui in farfurie.
  11. Adaugi in ciorba si orezul, spalat in prealabil.
  12. Cand toate ingredientele sunt fierte, pui 1 lingurita de sare de lamaie, iar smantana o bati cu galbenusul de ou si le adaugi in ciorba.
  13. Pofta buna!

Ciorbita de curcan


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorbita de curcan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorbita de curcan - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.