Mancarica cu inimioare si pipote de pui - Retete Culinare

Mancarica cu inimioare si pipote de pui


Iti trebuie:
  • 1 kg inimioare si pipote de pui
  • 1 lingura legume deshidratate
  • usturoi uscat
  • maghiran uscat
  • cimbrisor uscat
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 8 catei de usturoi
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 150 ml vin rosu
  • 3 linguri ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli pipotele si inimioarele si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare, avand grija sa spumezi ori de cate ori e nevoie.
  2. Dupa ce ai eliminat spuma, adaugi condimentul de legume deshidratate.
  3. Lasi sa fiarba la foc domol, pana scade apa la jumatate.
  4. Scoti din supa maruntaiele, le scurgi si apoi le pui la prajit in ulei.
  5. Cand incep sa se rumeneasca, adaugi vinul rosu, mai lasi putin pe foc, amestecand continuu pana scade tot lichidul si adaugi pasta de tomate, usturoiul zdrobit si restul de supa ramas de la fiert.
  6. Mai lasi sa clocoteasca putin, apoi adaugi si amestecul de condimente aromate, sare si piper, daca mai e nevoie.
  7. Pofta buna!

Mancarica cu inimioare si pipote de pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica cu inimioare si pipote de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica cu inimioare si pipote de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.