Budinca de cartofi cu carne tocata - Retete Culinare

Budinca de cartofi cu carne tocata


Iti trebuie:
  • 8 cartofi
  • 800 g carne tocata de curcan
  • 500 g ciuperci
  • 3 cepe mari
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 150 g cascaval ras
Pregatesti asa:
  1. Spalati cartofii si ii puneti la fiert in coaja in apa rece cu un praf de sare.
  2. Dupa ce au fiert, ii cureti de coaja si ii dai prin masina de tocat carne.
  3. Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in 3 linguri de ulei.
  4. Dupa ce ceapa devine sticloasa la culoare adaugi si ciupercile spalate bine si tocate marunt.
  5. Adaugi si carnea tocata si lasi sa se caleasca cateva minute.
  6. Amesteci cepele calite impreuna cu ciupercile, cu cartofii si carnea si condimentezi dupa gust.
  7. Ungi tava apoi pui compozitia in tava si o netezesti.
  8. Bati cele 2 oua si le intinzi deasupra.
  9. Dai budinca la cuptor, iar inainte cu 15 minute ca aceasta sa fie gata, scoti tava si presari deasupra cascaval ras.
  10. Pofta buna!

Budinca de cartofi cu carne tocata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Budinca de cartofi cu carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Budinca de cartofi cu carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.