Rasol de cod - Retete Culinare

Rasol de cod


Iti trebuie:
  • 1 kg peste ( cod )
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 telina mica
  • patrunjel verde
  • 2-3 linguri unt
  • sare
  • piper
  • 1 radacina patrunjel
  • 6 cartofi
  • boabe de piper
  • 2 foi de dafin
Pregatesti asa:
  1. Daca folosesti file de cod atunci il speli bine si il tai in bucati potrivite.
  2. Daca folosesti peste crud, cureti pestele de solzi, indepartezi intestinele, ii speli bine atat pe interior cat si pe exterior.
  3. Pui la fiert zarzavatul curatat si taiat in patru, in apa cu sare, foi de dafin, piper (boabe).
  4. Cand zarzavatul este deja fiert, adaugi bucatile de peste si lasi sa fiarba timp de minimum 10 minute.
  5. Intre timp, cureti cartofii, ii tai cubulete si ii asezi la fiert intr-o oala cu putina sare.
  6. Servesti rasolul pe un platou, cartofii fierbinti, asezati de jur-imprejur, pestele fiert deasupra si garnisit cu patrunjel verde.
  7. Pofta buna!

Rasol de cod



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rasol de cod "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rasol de cod - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.