Ghiveci de legume cu pulpa de porc - Retete Culinare

Ghiveci de legume cu pulpa de porc


Iti trebuie:

  • 700 g pulpa de porc
  • 3 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura boia
  • 150 ml bulion
  • 4 linguri smantana
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • piper
  • chimen
Pentru garnitura iti trebuie:
  • 8 cartofi
Pregatesti asa:
  1. Speli bine bucata de carne, o tai in bucati potrivite, condimentezi cu sare si piper si o pui la calit in ulei incins.
  2. Rumenesti carnea pe toate partile, iar dupa ce s-a rumenit o dai putin deoparte.
  3. In aceeasi tigaie calesti ceapa tocata marunt, adaugi usturoiul zdrobit, morcovul si patrunjelul date pe razatoare si calesti pana sunt bine patrunse.
  4. Adaugi bucatile de carne, boia, chimen, sare si piper dupa gust, zahar, sosul de rosii si un pahar de apa calda.
  5. Acoperi vasul si lasi la foc mic, 40 de minute.
  6. Adaugi smantana si dai in clocot.
  7. Cureti cartofii de coaja, ii tai felii si ii fierbi in apa cu putina sare si o lingura de ulei.
  8. Scurgi zeama de la cartofi si servesti garnitura cu mancarica de porc.
  9. Pofta buna!

Ghiveci de legume cu pulpa de porc


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ghiveci de legume cu pulpa de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ghiveci de legume cu pulpa de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.