Friptura din cotlet de porc si legume - Retete Culinare

Friptura din cotlet de porc si legume


Iti trebuie:

  • 6 felii cotlet de porc
  • 1 kg conopida
  • 300 g fasole verde
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1/2 lamaie
  • verdeata tocata marunt
  • 6 oua fierte tari
Pregatesti asa:
  1. Speli bine feliile de carne, le condimentezi cu sare si piper si le asezi intr-un vas de yena termorezistent uns bine cu ulei.
  2. Peste bucatile de carne adaugi apa si putin ulei si bagi la cuptor pentru circa o ora.
  3. Iin timp ce se frige, friptura se stropeste cu sosul din tava.
  4. Separat, cureti legumele si le pui la fiert in apa calda cu sare.
  5. Scurgi legumele cand sunt gata, le stropesti cu zeama de la o jumatate de lamaie si le pui pe marginea unui platou de jur-imprejur.
  6. Scoti friptura si o asezi in mijlocul platoului, apoi pui legumele si peste ele felii de ou fiert tare si presari verdeata tocata marunt.
  7. Pofta buna!

Friptura din cotlet de porc si legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura din cotlet de porc si legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura din cotlet de porc si legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.