Ciorba cu legume si pui - Retete Culinare

Ciorba cu legume si pui


Iti trebuie:
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 praz
  • 2 cepe
  • 400 g varza
  • 4 copane de pui
  • mazare
  • 1 salata mica
  • 1 lingura unt
  • 1/2 lingurita zahar
  • sare
  • piper
  • bulion
  • 1 legatura patrunjel verde tocat marunt

Pregatesti asa:

  1. Speli bine carnea si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare, avand grija sa indepartezi spuma formata.
  2. Tai fin tot zarzavatul.
  3. In zarzavatul tocat pui un praf de sare si lingurita de zahar.
  4. Pui totul intr-o cratita cu jumatate de lingurita de unt si inabusi totul la foc potrivit.
  5. Amesteci totul cu 1 lingura, incet, sa nu se sfarame.
  6. Ai grija sa nu se arda.
  7. In alta cratita, mai adanca, fierbi separat varza taiata fin.
  8. Cand zarzavatul este fiert, adaugi copanele taiate bucati mici si apa in care au fiert, incat sa fie bine acoperita cratita cu ciorba.
  9. Pui apoi varza fiarta si scursa, putina mazare boabe verde si cateva frunze de salata si bulion.
  10. Mai lasi sa dea un clocot, apoi servesti ciorba cu patrunjel verde deasupra.
  11. Pofta buna!

Ciorba cu legume si pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu legume si pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu legume si pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.