Tagliatele cu pui - Retete Culinare

Tagliatele cu pui


Iti trebuie:
  • 400 g tagliatele
  • 500 g piept de pui
  • 2 linguri mustar frantuzesc
  • 3 linguri unt
  • sare
  • piper
  • 150 ml vin alb
  • 150 ml smantana lichida
  • busuioc verde
  • patrunjel verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas inalt pui la fiert apa rece cu o lingurita de sare si una de ulei.
  2. Cand apa incepe sa clocoteasca adaugi tagliatelele si le lasi sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
  3. Dupa ce acestea au fiert, le treci sub un jet de apa rece si le lasi la scurs.
  4. Speli bine pieptul de pui, il cureti de pielite si il taiati in felii subtiri.
  5. Amesteci fasiile de pui cu mustarul, un praf de sare si piper.
  6. Lasi la macerat timp de 10 minute, apoi le prajesti in unt, margarina sau ulei.
  7. Scoti feliile de pui rumenite si, in aceiasi tigaie, imediat, pui vinul alb si smantana.
  8. Faci un sos, adaugi patrunjel fin tocat si puiul.
  9. Mai lasi pe foc domol inca 5 minute, sa se patrunda aromele.
  10. Amesteci tagliatelele fierte cu pieptul de pui si presari deasupra patrunjel si busuioc verde tocat marunt.
  11. Pofta buna!

Tagliatele cu pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tagliatele cu pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tagliatele cu pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.