Varza murata cu pulpa de porc - Retete Culinare

Varza murata cu pulpa de porc


Iti trebuie:

  • 1,5 kg varza murata
  • 1 kg pulpa de porc
  • 4 linguri ulei
  • piper
  • tarhon
  • dafin
  • marar
  • cimbru
  • 1 lingurita boia dulce
  • 2 cepe mari
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le speli bine, le toci marunt si le pui la calit.
  2. Cand ceapa devine sticloasa, adaugi si carnea spalata si tocata in cubulete.
  3. Adaugi boiaua, amesteci, adaugi apoi varza taiata fideluta si 200 ml de apa, lasand sa fiarba la foc mic, acoperite.
  4. Amesteci din cand in cand si completezi cu apa daca mai este nevoie.
  5. Adaugi condimentele si amesteci bine.
  6. Lasi pe foc pana cand mancarea  a scazut suficient de mult.
  7. Pofta buna!

Varza murata cu pulpa de porc


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Varza murata cu pulpa de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Varza murata cu pulpa de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.