Tort cu crema de branza dulce si ciocolata - Retete Culinare

Tort cu crema de branza dulce si ciocolata


Pentru blat iti trebuie:

  • 500 g faina
  • 6 galbenusuri
  • 100 g margarina
  • 200 g zahar
  • 200 ml lapte
  • putin bicarbonat
  • 3 pachetele zahar vanilat
  • 1 pachetel praf de copt
Pentru crema iti trebuie:
  • 200 g ciocolata topita
  • 150 g branza dulce
  • 70 g nuci maruntite
  • 70 g zahar
  • 1 lingurita esenta de rom
Pregatesti asa:
  1. Freci galbenusurile de ou cu margarina moale, iar apoi adaugi pe rand laptele, zaharul si bicarbonatul.
  2. Mixezi bine iar apoi adaugi faina cernuta cu praful de copt si zaharul vanilat si continui sa amesteci.
  3. Lasi compozitia 5 minute sa se linisteasca, apoi o pui intr-o tava unsa cu unt si pesmet.
  4. Dai tava la cuptorul incalzit la 150°C pentru coacere.
  5. Pentru crema, topesti ciocolata la bain marie, la care adaugi apoi zaharul, nuca, branza de vaci si esenta de rom.
  6. Amesteci totul bine, apoi intinzi crema peste blatul de tort.
  7. Pofta buna!

Tort cu crema de branza dulce si ciocolata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort cu crema de branza dulce si ciocolata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tort cu crema de branza dulce si ciocolata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.