Lasagna de curcan - Retete Culinare

Lasagna de curcan


Iti trebuie:

  • 500 g foi de lasagna
  • 800 g carne tocata de curcan
  • 100 g bulion
  • 2 cepe mari
  • 100 g masline fara samburi
  • 1 ceasca vin alb
  • 400 ml suc de rosii
  • 250 g cascaval
  • 100 g unt
  • 100 g faina
  • 400 ml lapte
  • sare
  • piper
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli cepele, le toci marunt si le pui la rumenit pana cand devin sticloase.
  2. Adaugi apoi si carnea tocata, sare, piper si amesteci bine.
  3. Lasi pe foc pana cand carnea se schimba la culoare.
  4. Pui bulionul si vinul si lasi sa fiarba o ora.
  5. Separat, pregatesti un sos.
  6. Topesti untul, adaugi faina, laptele, sare si piper.
  7. Lasi sa fiarba 10 minute, intr-o forma unsa cu unt, pui pe rand: sos de rosii, foi de lasagna fierte in apa cu sare si scurse, amestecul de carne si sosul.
  8. Repeti operatiunea de 3 ori.
  9. Ultimul strat trebuie sa fie de sos de rosii.
  10. Presari deasupra cascaval ras si lasi la cuptor circa 40 de minute.
  11. Intre straturi asezi masline fara samburi.
  12. Pofta buna!

Lasagna de curcan


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Lasagna de curcan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Lasagna de curcan - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.