Frigarui de pui cu sos de rosii - Retete Culinare

Frigarui de pui cu sos de rosii


Iti trebuie:
  • 700 g piept de pui
  • 1 ceapa rosie mare
  • 1 rosie mare
  • 2 ardei grasi
  • 5 rosii cherry
  • cimbru
  • piper
  • sare
Pentru sos iti trebuie:
  • 4 linguri unt
  • 1 ceapa rosie mare
  • 3 rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 lipie
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui, il cureti de pielite, il tamponezi cu un servet de bucatarie, il tai in cubulete potrivite ca marime si condimentezi cu sare si piper.
  2. Asezi cubuletele de pui intr-un bol peste care adaugi ceapa si rosiile date pe razatoare.
  3. Amesteci bine cu putin cimbru, sare, piper si lasi la marinat la rece, cel putin 12 ore.
  4. Toci in bucati 2 ardei grasi in bucati aproximativ egale cu cubulete de carne de pui.
  5. Formezi frigaruile, alternand carnea cu ardeii si terminand cu cate o rosie cherry.
  6. Pregatesti frigaruile pe un grill.
  7. Pentru sos, tai lipia in 4 bucati si le rumenesti putin intr-un strop de unt.
  8. Cand sunt rumenite, le iei si le pui pe un platou.
  9. Calesti ceapa in untul ramas si adaugi rosiile date pe razatoare.
  10. Formezi un sos pe care il potrivesti de sare si piper.
  11. Pui apoi in el lipia rumenita si lasi sa fiarba 2-3 minute.
  12. Pofta buna!

Frigarui de pui cu sos de rosii



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Frigarui de pui cu sos de rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Frigarui de pui cu sos de rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.