Chiftele de pui - Retete Culinare

Chiftele de pui


Iti trebuie:
  • 700 g carne tocata de pui
  • 2 oua mari
  • 2 cepe mari
  • 3 felii de franzela
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 100 g untura
  • 100 g pesmet
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in putin ulei.
  2. Carnea de pui o amesteci cu cepele calite date prin masina de tocat carne impreuna cu feliile de franzela inmuiata in apa si stoarse bine.
  3. Adaugi 1 ou, verdeata tocata marunt, sare si piper dupa gust.
  4. Din compozitie formezi chiftelute, pe care le treci prin ou batut, faina si pesmet.
  5. Rumenesti parjoalele pe ambele parti.
  6. Pofta buna!

Chiftele de pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftele de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftele de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.