Tocanita din cotlet de porc cu rosii - Retete Culinare

Tocanita din cotlet de porc cu rosii


Iti trebuie:
  • 750 g rosii decojite ( conserva )
  • 500 g cotlet de porc
  • 4 catei de usturoi
  • 1 fir rozmarin
  • 1 lingurita boia
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 4 file de sardine
  • 1 lingura capere
  • 1/2 lamaie
  • sare
  • piper
  • 1/2 legatura patrunjel verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de porc, o tai in fasii si o pui la marinat intr-un bol in care pui: frunzele de rozmarin tocate, 1/2 lingurita piper, boia, ulei si usturoiul tocat marunt.
  2. Lasi carnea in acest amestec circa o ora.
  3. Cureti ceapa si o toci in cubulete.
  4. Tai ardeiul in patru, indepartezi cotorul si peretii interiori, ii speli si ii tai fasii.
  5. Maruntesti sardinele, iar daca acestea sunt prea sarate le clatesti sub mai multe jeturi de apa rece.
  6. Scurgi rosiile, pastrezi zeama, iar pulpa o tai in bucati mari.
  7. Pui carnea de porc intr-o tigaie incapatoare si prajesti bine la foc puternic pana se formeaza o crusta aurie.
  8. Adaugi marinata in care a stat carnea, ceapa, ardeiul, bucatile de sardine, rosiile si caperele si mai calesti totul un timp scurt.
  9. Fierbi acoperit pana se inmoaie carnea.
  10. Daca mai e nevoie mai poti adauga putina apa sau supa de legume.
  11. Dai pe razatoare coaja de la lamaie si o presari in mancare, impreuna cu patrunjelul.
  12. Condimentezi cu sare, piper si sucul de lamaie.
  13. Pofta buna!

Tocanita din cotlet de porc cu rosii


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita din cotlet de porc cu rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita din cotlet de porc cu rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.