Pandispan cu nuca - Retete Culinare

Pandispan cu nuca


Iti trebuie:
  • 7 oua
  • 10 linguri zahar
  • 12 linguri faina
  • 1 lingurita bicarbonat de amoniu
  • 3 linguri lapte
  • 5 linguri apa
  • 400 g nuca
  • 300 g crema de ciocolata
  • 300 ml frisca
  • 100 g nuca
Pregatesti asa:
  1. Separi albusurile de galbenusuri, iar din albusuri, un praf de sare si 6 linguri de zahar bati o spuma tare.
  2. Freci galbenusurile cu celelalte 4 linguri de zahar pana acesta s-a topit, apoi adaugi bicarbonatul stins in lapte cu apa si torni amestecul peste albusul batut spuma.
  3. Presari treptat faina si amesteci usor de sus in jos.
  4. Coci miezul de nuca si il lasi sa se racoreasca.
  5. Nuca coapta o cureti de coaja si o imparti in doua.
  6. Pui o parte in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, peste care torni aluatul si dai tava la cuptor.
  7. Coci 20-30 de minute.
  8. Cealalta parte de nuca o caramelizezi in 100 g de zahar.
  9. Caramelul cu nuca il pui pe un blat de lemn si il lasi la racit.
  10. Dupa ce s-a racit, sfarami nuca cu sucitorul.
  11. Pui nucile in crema de ciocolata si amesteci bine.
  12. Scoti blatul din cuptor si il intorci astfel incat nuca sa fie deasupra.
  13. Pui crema cu nuca, caramel si ciocolata, apoi frisca si nuca sfaramata.
  14. Pofta buna!

Pandispan cu nuca


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu nuca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pandispan cu nuca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.