Plachie de pastrav - Retete Culinare

Plachie de pastrav


Iti trebuie:
  • 1 kg pastrav
  • 4 linguri ulei
  • 4 cepe
  • 3 gogosari
  • 3 linguri bulion
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • 1 pahar bors
  • 1 pahar apa
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 lingurita zahar
Pregatesti asa:
  1. Cureti pestele de solzi, elimini intestinele, ii speli bine atat pe interior cat si pe exterior, il tai in bucati potrivite si il condimentezi cu sare si piper.
  2. Lasi bucatile de peste la rece cateva minute.
  3. Dai fiecare bucata de peste prin faina si le prajesti in ulei fierbinte pe ambele parti, in uleiul ramas de la prajitul pestelui pui ceapa si ardeiul.
  4. Cand acestea s-au ingalbenit usor, adaugi apa, borsul, bulionul, zaharul, piperul, sarea si bucatile de peste prajit.
  5. Le dai la cuptor la foc mic si lasi pana scade sosul.
  6. Adaugi patrunjelul tocat marunt.
  7. Pofta buna!

Plachie de pastrav

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Plachie de pastrav "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Plachie de pastrav - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.