Pui cu sos de smantana si gorgonzola - Retete Culinare

Pui cu sos de smantana si gorgonzola


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui
  • 200 g gorgonzola
  • 6 linguri smantana de gatit
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli pieptul de pui si il tai in cubulete potrivite ca marime.
  2. Condimentezi cubuletele de carne cu sare si piper si le pui la rumenit in cele 4 linguri de ulei.
  3. Lasi pana cand carnea se rumeneste frumos.
  4. Separat, topesti branza si adaugi cele 6 linguri de smantana.
  5. Cand pieptul de pui este rumenit, il scoti, il asezi intr-o farfurie si torni deasupra sosul de branza.
  6. Pofta buna!

Pui cu sos de smantana si gorgonzola


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui cu sos de smantana si gorgonzola "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui cu sos de smantana si gorgonzola - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.