Chiftelute de pui in sos acrisor - Retete Culinare

Chiftelute de pui in sos acrisor


Iti trebuie:
  • 400 g carne tocata de pui
  • 2-3 linguri orez
  • 1 ceapa mica
  • 2 linguri apa rece
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • ulei
Pentru sos iti trebuie:
  • 300 g castraveti acri
  • 1 ceapa rasa
  • 700 ml apa
  • 30 g faina
  • 200 ml smantana
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • sare
  • piper
  • marar verde
  • 3 linguri ulei
Pregatesti asa:
  1. Cureti ceapa, o toci marunt si o pui la calit in 2 linguri de ulei.
  2. Amesteci carnea tocata de pui cu ceapa calita, orezul spalat, faina, oul, 2 linguri de apa, piper, marar si patrunjel tocat si sare.
  3. Omogenizezi foarte bine.
  4. Intr-o cratita cu ulei calesti ceapa rasa 1-2 minute, apoi stingi totul cu apa.
  5. Cand clocoteste, iei cate o lingurita din compozitie si o pui in sos.
  6. Dupa 20 de minute, intorci perisoarele in sos.
  7. Adaugi castravetii curatati de coaja si taiati betisoare.
  8. Ingrosi sosul cu putina faina si suc de rosii si lasi sa se lege.
  9. Potrivesti gustul de sare, pui zeama de lamaie sau otet dupa gust, iar pentru aroma, marar si putin usturoi.
  10. Adaugi in sos si smantana si iei de pe foc.
  11. Pofta buna!

Chiftelute de pui in sos acrisor


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftelute de pui in sos acrisor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftelute de pui in sos acrisor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.