Gulas cu carnati - Retete Culinare

Gulas cu carnati


Iti trebuie:

  • 8 cartofi
  • 2-3 carnati putin afumati
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 1 conserva naut
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli bine cartofii, cepele si morcovii.
  2. Toci cepele marunt si le pui la calit in 3 linguri de ulei.
  3. Lasi ceapa pana cand isi schimba culoare.
  4. Cartofii taiati in cuburi ii pui la fiert in apa cu sare.
  5. Adaugi ceapa calita si lasi pe foc 20 de minute.
  6. Adaugi la fiert morcovii tocati cubulete mici.
  7. Tai carnatii in rondele si prajeste-i cate trei minute pe fiecare parte.
  8. Cand au fiert cartofii, adaugi nautul scurs si bucatile de carnat.
  9. Acoperi si lasa 5-7 minute, pana ce da in clocot.
  10. Pofta buna!

Gulas cu carnati



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gulas cu carnati "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gulas cu carnati - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.