Farfalle cu carne tocata - Retete Culinare

Farfalle cu carne tocata


Iti trebuie:
  • 350 g carne tocata ( de pui sau amestec vita si porc )
  • 1 conserva cu rosii
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 pachet de farfalle
Pregatesti asa:
  1. Intr-o oala mai inalta pui la fiert apa cu sare si 1 lingura ulei.
  2. Cand apa da in clocot adaugi pastele si le lasi sa fiarba conform indicatiilor de pe ambalaj.
  3. Calesti  carnea in 2-3 linguri cu ulei pana ce scade zeama lasata.
  4. Pasezi rosiile si le adaugi peste carnea tocata.
  5. Adaugi usturoiul tocat si lasi sa dea in cateva clocote.
  6. Torni sosul de rosii peste carne, amesteci, sarezi si piperezi.
  7. Lasi cinci minute pe foc, ca sa se intrepatrunda aromele.
  8. Dupa ce au fiert pastele, le treci sub un jet de apa rece si le lasi la scurs cateva minute.
  9. Scoti pastele pe un platou, faci un cuib in mijloc si pui din compozitia de carne.
  10. Decorezi cu menta proaspata.
  11. Presari deasupra parmezan sau cascaval ras.
  12. Pofta buna!

Farfalle cu carne tocata





PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Farfalle cu carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Farfalle cu carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.