Placinta cu carne tocata si praz - Retete Culinare

Placinta cu carne tocata si praz


Pentru aluat iti trebuie:
  • 300 g faina
  • 150 g unt
  • 7 linguri apa
  • 1-2 linguri smantana grasa
  • sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 250 g ciuperci
  • 400 g carne tocata
  • 2 fire de praz
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 galbenus
Pregatesti asa:
  1. Cerni faina intr-un bol inalt.
  2. Faci la mijloc o adancitura si adaugi untul moale taiat cubulete mici.
  3. Adaugi un praf de sare, apa treptat si smantana.
  4. Obtii un aluat destul de tare, care poate fi intins usor.
  5. Inveleste-l intr-o folie si da-l la rece 30 de minute.
  6. Tai prazul cubulete mici si il pui la calit in ulei incins.
  7. Adaugi si carnea tocata si lasi cateva minute.
  8. Cureti si speli bine ciupercile, le toci marunt si le adaugi peste carnea tocata.
  9. Lasi pana cand scade zeama lasata de carne si ciuperci.
  10. Potriveste la final gustul de sare si piper.
  11. Taie aluatul in trei si intinde tot atatea foi.
  12. Pune deasupra lor umplutura de carne si ruleaza.
  13. Pune fiecare rulou de aluat si carne pe o tava tapetata cu ulei sau hartie de copt, unge-le cu galbenus si dai la cuptor.
  14. Pofta buna!

Placinta cu carne tocata si praz




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu carne tocata si praz "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu carne tocata si praz - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.