Tocanita de pui cu masline - Retete Culinare

Tocanita de pui cu masline


Iti trebuie:
  • 1 pui ( circa 1,5 kg )
  • 3 cepe
  • 4 rosii
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • 2 lingurite boia
  • 1 lingurita chimen
  • 1/2 lingurita turmeric
  • 1/4 lingurita scortisoara
  • 30 de masline
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Speli bine puiul atat pe interior cat si pe exterior.
  2. Din sare, piper, 2 linguri de ulei, scortisoara, chimen, turmeric, boia faci o marinata in care asezi bucatile de pui.
  3. Lasi la rece 60 de minute.
  4. Pune la incins intr-o tigaie incapatoare 3-4 linguri cu ulei si calesti bucatile de pui.
  5. Dupa cateva minute, adaugi cepele taiate julien si usturoiul zdrobit, o jumatate de lamaie feliata, rosiile taiate si maslinele.
  6. Dupa cateva minute, adaugi 500 ml de apa, cat sa acopere puiul, si pui deasupra un capac.
  7. Lasi sa fiarba vreo 40-45 de minute, avand grija sa amesteci din cand in cand.
  8. Pofta buna!

Tocanita de pui cu masline

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de pui cu masline "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de pui cu masline - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.