Musaca cu carne de vita - Retete Culinare

Musaca cu carne de vita


Iti trebuie:

  • 10 cartofi
  • 200 g mozzarella
  • 250 ml lapte
  • 60 g unt
  • sare
  • piper
Pentru sosul cu carne iti trebuie:
  • 600 g carne tocata de vitel
  • 1 conserva rosii in bulion
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 5 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • oregano
Pregatesti asa:
  1. Cureti cartofii, ii speli bine, ii tai in cubulete si ii pui la fiert in apa cu sare.
  2. Intr-o tigaie pui 2-3 linguri de ulei la incins si cand acesta sfaraie adaugi carnea tocata de vita.
  3. Lasi sa se caleasca bine pana cand scade zeama lasata de carne.
  4. Adaugi si usturoiul pisat, pasta de tomate dizolvata in 100 ml de apa si rosiile in bulion.
  5. Adaugi sare, piper si oregano dupa gust si lasi pe foc 20-30 de minute ori pana ce sosul capata consistenta.
  6. Dupa ce au fiert cartofii, ii scurgi bine, ii pasezi, adaugi untul si ii zdrobesti bine.
  7. Adaugi treptat laptele caldut si amesteci energic pana cand obtii un piure consistent.
  8. Ungi cu ulei o tava potrivita, asezi un strat de sos rosu, unul de piure, cateva felii de mozzarella.
  9. Repeti pana ce termini ingredientele.
  10. Dai la cuptorul incins pana ce musacaua capata o culoare aurie.
  11. Pofta buna!

Musaca cu carne de vita




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca cu carne de vita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca cu carne de vita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.