Clatite cu branzeturi - Retete Culinare

Clatite cu branzeturi


Pentru clatite iti trebuie:

  • 1 cana faina
  • 2 cani lapte
  • 2 oua mari
  • 2 lingurite zahar
  • ulei
  • sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 ceapa rosie
  • 400 g branza de vaci
  • 200 g telemea
  • 100 g branza de capra
Pregatesti asa:
  1. Din ingredientele mentionate mai sus pregatesti un aluat omogen de clatite, avand grija sa nu se formeze cocoloase.
  2. In acest aluat adaugi si o lingura de ulei, amesteci energic si lasi aluatul sa se odihneasca circa 30 de minute.
  3. Pui o tigaie pe foc, ungi cu ulei si, cand e bine infierbantata, torni aluatul cu polonicul, miscand tigaia astfel incat aluatul sa se intinda in mod egal pe toata suprafata acesteia.
  4. Cand s-a rumenit pe o parte, intoarce cu grija clatita pe partea cealalta.
  5. Amesteci branza de vaci cu telemeaua sfaramata, ceapa si mararul tocate marunt.
  6. Sareaza daca mai este necesar si pune boia dupa gust.
  7. Unge clatitele racorite si presara deasupra branza de capra taiata in cubulete trasa in tigaie cateva minute.
  8. Ruleaza si leaga, pentru un plus de decor, cu codite de ceapa verde.
  9. Pofta buna!

Clatite cu branzeturi



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Clatite cu branzeturi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Clatite cu branzeturi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.