Tocanita condimentata de pui - Retete Culinare

Tocanita condimentata de pui


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui
  • 100 ml lapte de cocos
  • 250 ml iaurt
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1/2 lamaie
  • 2 linguri curry
  • 1 lingurita boia
  • 1/2 lingurita ghimbir rasa
  • 1/2 lingurita piper
  • 1 frunza de dafin
  • 1 baton scortisoara
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Pregatesti asa:
  1. Cureti ceapa, o speli bine, o toci marunt si o pui la calit intr-o tigaie wok.
  2. Adaugi usturoiul maruntit, prafurile de curry, boia (dulce sau iute), dafinul, ghimbirul, scortisoara si 1/2 lingurita cu zahar.
  3. Dupa doua minute, adaugi pieptul de pui taiat in cubulete, sare, pasta de tomate, iaurtul si laptele de cocos.
  4. Aduci la temperatura de fierbere si reduci flacara.
  5. Lasi pe foc circa 25-30 de minute.
  6. Scoti frunza de dafin, toarna zeama de lamaie si presara piperul.
  7. Dupa cinci minute, stingi focul si servesti cu orice garnitura preferi ( orez, cartofi natur ).
  8. Presari patrunjel verde deasupra pentru decor.
  9. Pofta buna!

Tocanita condimentata de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita condimentata de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita condimentata de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.