Ciorba taraneasca cu carnati - Retete Culinare

Ciorba taraneasca cu carnati


Iti trebuie:
  • 300 g carnati afumati
  • 400 g carne de porc
  • 300 g carne de pui
  • 3 morcovi
  • 4 cartofi
  • 2 cepe mari
  • 1 radacina patrunjel
  • 6 ciuperci
  • 2 lingurite boia
  • 2 ardei iuti
  • 1 lingurita chimen
  • 400 g smantana pentru gatit
  • 2 galbenusuri de ou
  • 4 catei de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti ceapa si o speli bine, o toci marunt si o pui la calit in 3 linguri de ulei impreuna cu cateii de usturoi tocat marunt.
  2. Adaugi si foile de dafin, boia si stingi cu putina apa.
  3. Speli carnea, o cureti de eventuale pielite, o toci in cubulete si o adaugi peste ceapa.
  4. Adaugi si jumatate din chimenul pisat si trei litri de apa.
  5. Lasi sa fiarba acoperit.
  6. Cand carnea e pe jumatate fiarta, pune carnatii taiati mai mare, morcovii, cartofii curatati, spalati si taiati in cubulete potrivite ca marime, patrunjelul, ciupercile si bucatile de pui.
  7. Adaugi sare, restul de chimen pisat si ardeiul tocat mare.
  8. Dupa 20-30 de minute, verifici daca sunt fierte bucatile de carne, bati galbenusurile cu smantana si putina zeama fierbinte, toarna amestecul treptat in ciorba si las-o sa dea intr-un clocot.
  9. Pofta buna!

Ciorba taraneasca cu carnati


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba taraneasca cu carnati "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba taraneasca cu carnati - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.