Chec cu lamaie - Retete Culinare

Chec cu lamaie


Iti trebuie:
  • 150 g unt
  • 150 g zahar tos
  • 4 oua mari
  • 200 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lamaie mare
  • 3 linguri zahar pudra
  • un praf de sare
Pregatesti asa:
  1. Bati cu mixerul o spuma din untul moale cu zaharul tos pana cand acesta se topeste in totalitate.
  2. Adaugi ouale pe rand, coaja de lamaie si incorporezi la final faina cernuta impreuna cu praful de copt si un praf de sare.
  3. Torni in tava tapetata si coci 20 de minute ori pana ce a crescut suficient si a capatat o culoare aurie.
  4. Scoti pandispanul pe un gratar si inteapa-l cu o scobitoare pe toata suprafata.
  5. Cat este inca fierbinte, presara peste el o lingura cu zahar pudra.
  6. Amesteca zeama de la lamaie cu restul de zahar pudra si toarna peste pandispan.
  7. Dupa ce se raceste bine, portioneaza-l in bucati potrivite.
  8. Pofta buna!

Chec cu lamaie

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec cu lamaie "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chec cu lamaie - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.