Pulpa de porc cu ciuperci - Retete Culinare

Pulpa de porc cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 800 g pulpa de porc
  • 400 g ciuperci
  • 3 castraveti murati
  • 2 cepe
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le speli bine, le toci marunt si le pui la calit.
  2. Adaugi si carnea spalata si taiata cubulete si las-o sa se rumeneasca frumos pe toate partile.
  3. Cand se albeste carnea, pui ciupercile, un praf de sare si lasi sa scada, amestecand din cand in cand.
  4. Torni o cana cu apa, acoperi vasul si lasi mancarea sa fiarba vreo 40 de minute, adaugand apa din cand in cand.
  5. Cand carnea este fiarta, pui castravetii taiati in cuburi si mai tii pe foc zece minute.
  6. Adaugi bulionul si lasi sa fiarba cinci minute.
  7. Stingi focul si dregi gustul cu sare, cimbru si piper.
  8. Pofta buna!

Pulpa de porc cu ciuperci


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpa de porc cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pulpa de porc cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.