Pizza cu piept de pui afumat - Retete Culinare

Pizza cu piept de pui afumat


Pentru blat iti trebuie:
  • 200 g faina
  • 120 ml apa
  • 1 varf cutit drojdie uscata
  •  lingura ulei
  • 1 lingurita mica zahar
  • un praf de sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 150 g piept de pui afumat
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 30 g masline
  • 70 g prosciutto
  • 70 g cascaval
  • oregano
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Pregatesti o maia astfel: desfaci drojdia in apa calduta, adaugi zaharul, un praf de sare si 1 lingura de faina, amestecand energic pentru a nu se forma cocoloase.
  2. Lasi aceasta maia la dospit intr-un loc caldut pana cand isi dubleaza volumul.
  3. Dupa ce a crescut adaugi si restul de faina si framanti un aluat consistent si omogen.
  4. Formezi din aluat o sfera, unge-o cu putin ulei, pune-o intr-un vas cu capac si las-o o ora la frigider.
  5. Taie puiul in cuburi, ardeiul in felii, ceapa fideluta, iar prosciutto, in bucati mici si foarte subtiri.
  6. Scoti aluatul din frigider, intinde-l si presara pe el carnea, legumele, maslinele si razi cascaval si oregano.
  7. Dai la cuptor 15-20 de minute.
  8. Pofta buna!

Pizza cu piept de pui afumat


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pizza cu piept de pui afumat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pizza cu piept de pui afumat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.