Cartofi umpluti cu piept de pui - Retete Culinare

Cartofi umpluti cu piept de pui


Iti trebuie:
  • 6 cartofi
  • 250 g carne tocata de pui ( piept de pui )
  • 70 g costita
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Cureti cartofii de coaja, ii speli bine, ii tamponezi cu un servet de bucatarie, ii tai in doua pe lungime si le scoti miezul cu ajutorul unei lingurite.
  2. Presari deasupra jumatatilor de cartofi sare.
  3. Cureti ardeiul gras si ceapa, taie-le in cubulete fine, incinge putin ulei intr-o tigaie si caleste-le pana ce scad.
  4. Stingi focul si lasa-le sa se racoreasca.
  5. Tai marunt costita, adaugi carnea tocata, ouale batute, cascavalul ras, un praf de sare si legumele calite.
  6. Amesteci totul foarte bine si umple cartofii.
  7. Aranjezi cartofii in tava, stropeste-i cu putin ulei, adauga apa pana la jumatatea cartofilor, acopera cu folie de aluminiu sau cu un capac si da la cuptor 20 de minute.
  8. Iei capacul sau folia si lasa cinci minute ca sa se rumeneasca.
  9. Pofta buna!

Cartofi umpluti cu piept de pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cartofi umpluti cu piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cartofi umpluti cu piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.