Mancarica de porc cu crema de branza - Retete Culinare

Mancarica de porc cu crema de branza


Iti trebuie:
  • 1 kg pulpa de porc
  • 250 g crema de branza
  • 3 oua
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel verde
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le speli bine, le toci marunt si le pui la calit in 4-5 linguri de ulei.
  2. Cureti si ardeii grasi, ii tai cubulete si ii adaugi peste cepe.
  3. Speli bine carnea, o tai cubulete si o adaugi peste legumele calite.
  4. Calesti totul pana ce se rumeneste carnea.
  5. Adaugi doua cani cu apa, boiaua dulce si pe cea iute, putina sare si lasa sa fiarba inabusit.
  6. Cand carnea este fiarta, iar sosul a scazut suficient, pui bulionul si dai totul in doua clocote.
  7. Ungi un vas de cuptor cu ulei, pui carnea si sosul, bati ouale cu crema de branza, dregi gustul de sare, torni peste carne si dai la cuptorul incins.
  8. Dupa 25 de minute, scoti vasul, lasi sa se racoreasca si servesti tocanita cu patrunjel verde tocat.
  9. Pofta buna!

Mancarica de porc cu crema de branza


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de porc cu crema de branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica de porc cu crema de branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.