Clatite de cartofi cu ciuperci si kaizer - Retete Culinare

Clatite de cartofi cu ciuperci si kaizer


Iti trebuie:
  • 6 cartofi
  • 250 g kaizer
  • 6 ciuperci
  • 3 oua
  • 1 ceapa mare
  • 4 linguri lapte
  • 3 linguri faina
  • 70 g cascaval
  • sare
  • piper
  • marar verde
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Cureti cartofii, ii speli bine si ii dai pe razatoarea mica.
  2. Scurgi bine cartofii de zeama lasata.
  3. Peste cartofii razuiti adaugi ouale batute, cascaval ras si praf de sare.
  4. Amesteca totul cu lapte si faina.
  5. Incingi o tigaie, o ungi cu putin ulei si pune cate o lingura cu amestec de cartofi, intinzandu-l cu dosul lingurii pentru a obtine o miniclatita.
  6. O lasi doua minute, o intorci si pe partea cealalta si o scoti pe o farfurie.
  7. Tai kaizerul in bucati foarte mici.
  8. Cureti ciupercile si le tai in cubulete.
  9. Incingi doua linguri cu ulei si calesti ceapa, iar cand a devenit sticloasa, pui kaizerul, il lasi sa se rumeneasca, apoi adaugi ciupercile.
  10. Calesti totul pana ce zeama scade complet.
  11. Sarezi si piperezi.
  12. Servesti clatitele asezonate cu kaizer, ciuperci si marar tocat.
  13. Pofta buna!

Clatite de cartofi cu ciuperci si kaizer


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Clatite de cartofi cu ciuperci si kaizer "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Clatite de cartofi cu ciuperci si kaizer - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.