Mancarica cu legume si pulpa de porc - Retete Culinare

Mancarica cu legume si pulpa de porc


Iti trebuie:
  • 800 g pulpa de porc
  • 2 cepe mari
  • 3 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 2 linguri sos de soia
  • 3 linguri ulei
  • 1 radacina mica ghimbir
  • 1 lingurita zahar brun
  • 3 linguri sos de rosii
  • 1 lingura otet balsamic
Pregatesti asa:
  1. Cureti morcovii, ii speli bine si ii tai in cubulete.
  2. Cureti ardeii, indepartezi cotoarele si ii toci si pe acestia cubulete.
  3. Speli bine carnea de porc si o tai in cuburi potrivite ca marime.
  4. Pui 3 linguri de ulei intr-o tigaie wok si pui cubuletele de carne.
  5. Amesteca incontinuu pana ce se rumeneste si scoate-o pe o farfurie.
  6. Adaugi ceapa curatata, spalata si tocata marunt, morcovii si ardeii si amesteca cateva minute.
  7. Razi ghimbirul, pui usturoiul pisat, sosul de soia, otetul balsamic, zeama de lamaie, zaharul si sucul de rosii.
  8. Pui carnea peste legume si amesteci 2-3 minute.
  9. Adaugi sare doar daca e cazul.
  10. Pofta buna!

Mancarica cu legume si pulpa de porc



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica cu legume si pulpa de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica cu legume si pulpa de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.