Turte cu carne tocata - Retete Culinare

Turte cu carne tocata


Pentru aluat iti trebuie:
  • 600 g faina
  • 300 ml apa
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 2-3 linguri ulei
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 300 g carne tocata de puu
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • ulei pentru prajit
Pregatesti asa:
  1. Dizolvi drojdia in putina apa calda si adaugi si o lingura mare de faina, amestecand energic.
  2. Lasi maiaua la dospit cateva minute, la loc caldut, dupa care adaugi restul de faina, apa, uleiul si sarea.
  3. Framanti si lasi la crescut 15 minute.
  4. Intre timp, pui uleiul la incins si calesti iute ceapa taiata marunt si carnea tocata.
  5. Cand carnea si-a schimbat culoarea, adaugi sare, piper, cimbru si patrunjel.
  6. Stingi focul si amesteci din nou.
  7. Intinzi aluatul in foaie subtire, apoi tai discuri cu un pahar cu gura larga.
  8. Pui pe fiecare disc umplutura de carne, indoi apoi si lipesti cu furculita.
  9. Prajeste-le in baie de ulei incins cate doua minute pe fiecare parte.
  10. Scoti turtele pe prosoape absorbante de bucatarie pentru a elimina excesul de grasime.
  11. Pofta buna!

Turte cu carne tocata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Turte cu carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Turte cu carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.