Chiftele de pui cu garnitura de mazare - Retete Culinare

Chiftele de pui cu garnitura de mazare


Iti trebuie:
  • 400 g carne tocata de pui
  • 400 g mazare congelata
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 2 cepe mari
  • 3 felii de franzela
  • 1 ou
  • 2-3 linguri pesmet
  • 1 lingura ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le speli bine, le toci marunt si jumatate din cantitate o pui la calit in 2 linguri de ulei incins si un praf de sare.
  2. Lasi sa se rumeneasca ceapa frumos, apoi adaugi mazarea si o cana si jumatate cu apa. Lasi sa fiarba.
  3. Restul de ceapa tocata o amesteci cu carnea tocata, painea inmuiata in apa calduta si stoarsa, verdeata tocata marunt, oul, sare si piper dupa gust.
  4. Formezi chiftele, le dai prin pesmet, apoi le bagi la cuptor, in tava tapetata cu hartie de copt.
  5. Cand mazarea e fiarta, adaugi chiftelele si rosiile in bulion si lasi pe foc zece minute.
  6. Potrivesti gustul de sare si piper, fierbi totul cinci minute, stingi focul si acoperi.
  7. Servesti cand totul e gata, cu patrunjel verde tocat.
  8. Pofta buna!

Chiftele de pui cu garnitura de mazare


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftele de pui cu garnitura de mazare "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftele de pui cu garnitura de mazare - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.