Orez cu legume si pulpa de porc - Retete Culinare

Orez cu legume si pulpa de porc


Iti trebuie:
  • 300 g orez cu bob rotund
  • 3 cepe
  • 4 morcovi
  • 4 catei de usturoi
  • 600 g pulpa de porc
  • 3 linguri unt
  • 1 cana vin alb sec
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Alegi orezul, il speli in mai multe randuri de apa si il pui la fiert in 1,2 l supa de legume si un praf de sare.
  2. Cureti morcovii si ii pui la fiert separat in apa cu un praf de sare.
  3. Nu lasi morcovii sa fiarba complet.
  4. Cureti cepele, le tai rondele si le pui la calit impreuna cu usturoiul taiat rondele subtiri intr-o lingura de unt si un praf de sare.
  5. Cand s-au inmuiat, adaugi carnea.
  6. Lasa-le pe foc, amestecand, pana ce carnea isi schimba culoarea.
  7. Potrivesti de sare si piper si stingi focul.
  8. Intr-o oala de pamant asezi ingredientele astfel: un pic de unt pe fund, apoi orez, un strat de carne, rondele de morcov, din nou unt si repeta straturile, finalizand cu orez.
  9. Pui deasupra cateva rondele de morcov, o bucatica de carne si unt.
  10. Torni vinul si dai la cuptorul incins, la foc redus, 20 de minute.
  11. Pofta buna!

Orez cu legume si pulpa de porc



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Orez cu legume si pulpa de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Orez cu legume si pulpa de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro